Du kan generelt spare masser af penge til Black Friday, men det er vigtigt du er opmærksom, inden du går shop-amok.

Black Friday 2019 står for døren. I år finder dagen sted fredag d. 29. november, så vi nærmer os altså med hastige skridt. Har du allerede planer om at shoppe løs til den helt store guldmedalje på dagen? Og forventer du at spare masser af penge? Så anbefaler vi dig først at læse denne artikel. Her kommer vi nemlig med gode råd, samt tips og tricks, så du kan spare så meget som muligt på din Black Friday shopping.

1. Sådan sparer du mest muligt til Black Friday
2. Læg allerede en plan for din Black Friday shopping nu

Sådan sparer du mest muligt til Black Friday

Vi har samlet en række gode råd til hvordan du sparer mest muligt på din Black Friday shopping: 

  • Læg et shopping-budget: Der er mange forbrugere der bliver så ivrige og revet med af Black Friday-stemningen, at de ender med at købe for mange flere penge end de egentlig har til rådighed. Den fælde skal du for alt i verden ikke falde i. Vi anbefaler dig derfor, at du starter med at lægge et budget for hvor mange penge du vil bruge i løbet af Black Friday. Brug ikke flere penge end dette. 
  • Spørg dig selv, hvad har du egentlig behov for?: Det kan være fristende at lade sig rive med af stemningen til Black Friday, men spørg dig selv på forhånd hvad det egentlig er for nogle varer du vil finde på tilbud. Køb kun de varer du rent faktisk har behov for, og som du ved du får brugt! 
  • Vent med julegaverne, og køb dem med Black Friday rabat: Rigtig mange mennesker køber julegaver i løbet af efteråret, og helt op imod juleaften. Hvis du er rigtig smart, så venter du med at sætte gang i julegaveshoppingen til d. 29. november. For det er jo som bekendt Black Friday, og så er der overordentlig stor chance for, at du kan købe dine julegaver med rabat. 
  • Find dine varer med Black Friday rabat på tilbudmaskine.dk: Endelig vil vi anbefale dig at følge med her på tilbudmaskine.dk, i perioden op til Black Friday. Vi kommer nemlig til at have et kæmpe tema om Black Friday 2019, med masser af spændende artikler (i stil med den du læser her), samt med en gennemgang af alle de fedeste Black Friday tilbud.

Læg allerede en plan for din Black Friday shopping nu

Vi anbefaler dig allerede nu, at gennemgå de mange tilbudsaviser du finder her hos tilbudmaskine.dk. Du finder blandt andet tilbudsaviser fra butikker såsom  Føtex, Elgiganten, Bilka, Jysk og Matas. Du kan bruge tilbudsaviserne til at gå på udkig efter varer som du ønsker, og som du kan lede efter tilbud på til Black Friday. Noter gerne priserne på varerne, for på den måde at se, om de tilbudspriser du eventuelt finder til Black Friday er attraktive eller ej. 

I Danmark er der på baggrund af markedsføringsloven strikse regler for hvordan butikker må reklamere for tilbud. Det er derfor relativt usandsynligt, at butikkerne vil skilte med større besparelser til Black Friday 2019, end der reelt er tale om. Du kan med andre ord næsten altid regne med de procentsatser på tilbuddene, som butikkerne skilter med. Når det så er sagt, så er det stadig en god idé at holde øje med prisudviklingen op mod Black Friday. Brug eventuelt en side såsom pricerunner.dk til dette, og hold øje med tilbudspriserne i butikkernes tilbudsaviser, uge for uge, her hos tilbudmaskine.dk. 

Her opsummerer vi derfor rådene til hvordan du sparer maksimalt med penge til Black Friday 2019: Hold øje med tilbudsaviserne, samt med vores Black Friday tema, her på tilbudmaskine.dk. Det er her du også finder alle de største Black Friday tilbud. Planlæg samtidig hvad det er du vil købe til Black Friday, og læg et budget for hvor meget du maksimalt vil bruge af penge på selve dagen. Lad samtidig være med at gå alt for meget shop-amok på dagen. Køb kun de varer du rent faktisk har behov for. Endelig anbefaler vi dig på det kraftigste til, at vente med at sætte gang i julegaveshoppingen til Black Friday 2019. Der er nemlig stor sandsynlighed for, at de varer du planlægger at købe, vil være på tilbud til Black Friday, så hvorfor købe dem inden da til overpris? 


Vi ønsker dig held og lykke med Black Friday 2019, og håber du kommer til at spare masser af penge!

Er du klar til at spare penge til Black Friday 2019? Sådan opnår du de største besparelser

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Post navigation