ANNONCER

FØTEX tilbudsavis uge 09

Eksempel på tilbudsavis Tilbudsavis fra butik Føtex gyldig fra 28/02/2020

Tilbudsavis

28/02 - 05/03/2020

Eksempel på tilbudsavis Skønne dage fra butik Føtex gyldig fra 21/02/2020

Skønne dage

21/02 - 05/03/2020

Eksempel på tilbudsavis Tilbudsavis fra butik Føtex gyldig fra 21/02/2020

Tilbudsavis

21/02 - 27/02/2020

Eksempel på tilbudsavis Tilbudsavis fra butik Føtex gyldig fra 14/02/2020

Tilbudsavis

14/02 - 20/02/2020

ANNONCER
Eksempel på tilbudsavis Tilbudsavis fra butik Føtex gyldig fra 07/02/2020

Tilbudsavis

07/02 - 13/02/2020

Eksempel på tilbudsavis Tilbudsavis fra butik Føtex gyldig fra 31/01/2020

Tilbudsavis

31/01 - 06/02/2020

Eksempel på tilbudsavis Tilbudsavis fra butik Føtex gyldig fra 24/01/2020

Tilbudsavis

24/01 - 30/01/2020

Eksempel på tilbudsavis Tilbudsavis fra butik Føtex gyldig fra 17/01/2020

Tilbudsavis

17/01 - 23/01/2020

ANNONCER

FØTEX tilbudsavis

Se de nyeste Føtex tilbud her, og spar penge når du handler

Føtex er en af Danmarks mest populære indkøbscentre. Her finder du alt inden for fødevarer og non-food, samlet under ét tag.

Ønsker du at handle i et supermarked med et kæmpe udvalg af friske fødevarer, og hvor du samtidig kan gøre dine non-food indkøb? Så er det Føtex du skal handle hos. Føtex falder ind under kategorien Supermarked, og du finder alle de gode tilbud her på siden. Hos Tilbudmaskine.dk finder du også altid den seneste Føtex avis, og vi anbefaler dig at læse den grundigt igennem, inden du køber ind. Dermed kan du planlægge dine indkøb og spare penge.

Find gode tilbud på friske fødevarer i Føtex avisen

Føtex er primært kendt for deres store udvalg af mad. Her finder du gode tilbud på frugt og grønt, kød og mejerivarer, kolonial, slik, chokolade og chips/snacks. Du kan med fordel tjekke Føtex avisen for uge 09, for seneste slagtilbud på friske fødevarer.

Det interessante ved Føtex er dog som nævnt, at du også kan handle tøj, boligtilbehør, isenkram og personlig pleje produkter i butikken. På denne front adskiller butikken sig væsentligt fra discountbutikkerne, hvor du kun kan handle et begrænset udvalg af fødevarer. De fleste Føtex butikker har endda også en bager, og visse også en slagter, så du har virkelig mulighed for at købe stort ind på én og samme matrikel, når du kommer forbi din nærmeste Føtex.

Da Føtex er ejet af giganten, Dansk Supermarked, er der mulighed for at købe meget stort ind. Det betyder for dig som forbruger, at du er sikret de absolut laveste priser, samt bedste tilbud.

Føtex tilbud på elektronik

I de seneste år er Føtex også begyndt at føre et større udvalg af elektronik, så hvis du f.eks. skal købe en ny computer, en ny smartphone, eller måske endda et nyt 4K TV, så tjek denne uges Føtex tilbudsavis som gælder fra 28/02/2020. Så kan du være heldig at finde dit nye elektronik til spotpriser.

Føtex er definitionen på kvalitet

Føtex er muligvis ikke helt lige så billig som discountbutikkerne, men du er til gengæld sikret en kvalitetsindkøbsoplevelse af de store, når du foretager dine indkøb her. Dels slipper du for at rende fra den ene butik til den anden, for her kan du købe alt du står og mangler. Fra fødevarer og lækre ting hos bageren, til personlig pleje produkter og elektronikvarer. Samtidig bør man slet ikke kimse af Føtex’ priser. I de seneste år har Føtex nemlig udviklet sin egen discountserie, og den tæller i dag varer inden for alle de mest populære kategorier. Du finder således discountudgaver af alt fra kiks og kager, til havregryn og rugbrød i god kvalitet hos Føtex.

Historien om Føtex

I dag er Føtex en af Danmarks klart største supermarkedskæder, men sådan har det bestemt ikke altid forholdt sig. Meget har forandret sig siden Føtex’ spæde begyndelse i 1960. Det var i det år, at det første Føtex-varehus åbnede i Aarhus. Idéen bag varehuset var, set i dansk sammenhæng, nærmest revolutionerende. Hvor danskerne tidligere havde været vant til at foretage de fleste af deres indkøb hos små købmænd, så var det nu tid til at handle ind hos væsentligt større butikker. Nu skulle danskerne samtidig have mulighed for at foretage alle deres indkøb i ét stort supermarked. Både fødevarer, såvel som tekstiler og andet non-food, skulle nu kunne købes under ét samlet tag. Navnet på det nye supermarked blev derfor meget snedigt ‘Føtex’. Navnet er en finurlig sammentrækning af ordene ‘fødevarer’ og ‘tekstiler’.

I dag er Føtex en absolut mastodont på det danske marked, og udvalget af butikker tæller nu 83, fordelt over hele landet. Føtex er i dag en del af Dansk Supermarked.

Find din nærmeste Føtex butik

Vil du også gøre brug af de spændende Føtex tilbud? Så er det bare afsted med dig! Du kan finde en liste over samtlige 83 butikker, samt deres adresser og åbningstider, på Føtex’ egen hjemmeside, som du kan se her.

Nu hvor du allerede har tjekket den seneste Føtex avis, så overvej også at tjekke tilbuddene fra en lignende butik såsom REMA 1000, Lidl, Kvickly, Netto, Fleggaard, AldiBilka, Super Brugsen, Fakta. Hvis du er rigtig smart, så sammenligner du de tilbud du finder hos Føtex, med dem du finder hos konkurrenterne. Det tager muligvis lidt længere tid, men hos Tilbudmaskine.dk vil vi anbefale dig at bruge den lille smule tid det tager. Du ender trods alt med at spare en masse penge på det, og vi kan garantere dig, at vi altid vil have de seneste tilbudsaviser i kategorien Supermarked klar til dig.

Så skynd dig at læse den seneste Føtex tilbudsavis! Avisen er gyldig i perioden 28/02/2020 - 05/03/2020, og er spækfyldt med gode tilbud. Vi håber du får sammensat en interessant indkøbsliste, samt at du sparer en masse penge!

ANNONCER


ANNONCER