Jem og Fix - Tilbudsavis uge 32 (August 2020)

Aktuelle Jem & fix-kampagne-tilbudsaviser for denne uge. Gå ikke glip af nogen specialtilbud.

Aktuelle tilbudsaviser Jem & fix

Eksempel på tilbudsavis Tilbudsavis fra butik Jem & fix gyldig fra 02/08/2020

Tilbudsavis

02/08 - 08/08/2020

Eksempel på tilbudsavis Tilbudsavis fra butik Jem & fix gyldig fra 26/07/2020

Tilbudsavis

26/07 - 01/08/2020

ANNONCER
Eksempel på tilbudsavis Tilbudsavis fra butik Jem & fix gyldig fra 20/07/2020

Tilbudsavis

20/07 - 25/07/2020

Eksempel på tilbudsavis Tilbudsavis fra butik Jem & fix gyldig fra 12/07/2020

Tilbudsavis

12/07 - 18/07/2020

Eksempel på tilbudsavis Tilbudsavis fra butik Jem & fix gyldig fra 05/07/2020

Tilbudsavis

05/07 - 11/07/2020

Eksempel på tilbudsavis Tilbudsavis fra butik Jem & fix gyldig fra 28/06/2020

Tilbudsavis

28/06 - 04/07/2020

ANNONCER
Eksempel på tilbudsavis Tilbudsavis fra butik Jem & fix gyldig fra 21/06/2020

Tilbudsavis

21/06 - 27/06/2020

Jem og Fix tilbudsavis

Find de bedste tilbud til huset og haven hos Jem & Fix

Jem & fix tilbyder det klart største udvalg af bolig- og haveartikler, til de absolut bedste priser. Søger du et godt tilbud, så tjek den seneste Jem & Fix tilbudsavis her.

Er du bolig- og haveejer, så kender du helt sikkert til Jem & fix. Jem & fix er nemlig Danmarks største lavprisbyggemarked, og her finder du alt det du står og mangler til boligen og haven. Det være sig byggematerialer, værktøj og havemøbler. Det hele er samlet ét sted i Jem & fix varehusene.

Jem & fix er enhver gør-det-selv mands drøm

For alle aktive gør-det-selv typer, er Jem & fix den ultimative butik. Her kan du nemlig købe alle de artikler og varer du har behov for, i dine bestræbelser på at holde bolig og have i tip-top stand. Jem & fix hører til under kategorien Byggemarkeder. Vil du finde gode tilbud fra et væld af butikker i kategorien, så er det her hos Tilbudmaskine.dk du skal kigge. Vi samler nemlig alle de store butikkers tilbudsaviser ét samlet sted! Så slipper du for at besøge alle butikkernes hjemmesider, eller vente på at deres respektive tilbudsaviser ankommer i din postkasse. Afmeld straks de fysiske tilbudsaviser, og gør noget godt for miljøet. Og læs så i stedet tilbudsaviserne her på siden. I første omgang kan du starte med at tjekke den seneste Jem og fix avis ud. Efterfølgende kan du tjekke disse tilbud ud, som kommer fra andre lignende butikker såsom Bauhaus, Biltema, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, Silvan, Stark, VVS Eksperten, XL-BYG.

Effektiv selvbetjening og ekstremt lave priser

Filosofien hos Jem & fix er, at du betjener dig selv i varehusene. Høflige og hjælpsomme medarbejdere står klar til at hjælpe dig med dine ønskede varer, men du skal i udgangspunktet selv kende til varernes funktioner, og du skal kende til dit behov på forhånd. Jem & fix har dog opsat adskillige fix det selv-film i samtlige varehuse, og de hjælper dig i gang med dine gør-det-selv projekter.

Som konsekvens af denne filosofi er priserne samtidig dumpet helt i bund hos Jem & fix. Du finder derfor alle de varer du står og mangler, til Danmarks absolut bedste priser. Og netop varer er der mange af hos Jem & fix. Se bare her, hvilke varer du blandt andet kan købe:

  • Byggematerialer såsom fliser og klinker, tagplader og tagrender, cement og mørtel, isoleringsmaterialer og meget mere
  • Brændsel og varme, både til huset, såvel som til sommerhuset og kolonihaven
  • VVS-artikler såsom afløbsrør, vandlås, vandhaner og armaturer og meget mere
  • Alt til haven såsom havemøbler, regnvandsbeholdere, et kæmpe udvalg af planter og meget mere

Den seneste Jem og Fix tilbudsavis er netop kommet på gaden, og i den finder du masser af tilbud på alle disse varekategorier. Tilbuddene er gældende fra 02/08/2020. Vanen tro er tilbudsavisen fyldt med skarpe priser, og der er derfor ingen undskyldning for ikke at komme i gang med alle dine gør-det-selv projekter i dag.

Gør alvor ud af dine gør-det-selv drømme med seneste Jem og fix avis!

Er du boligejer, og har du længe gået og fantaseret om at istandsætte køkkenet, badeværelset, eller måske altanen? Så er det bare om at komme i gang! Byggematerialer, værktøj og andet grej kan dog hurtigt løbe op i pris, så hvorfor ikke lade dig inspirere af de gode tilbud i den seneste Jem & Fix tilbudsavis? Du finder alle de bedste tilbud på gør-det-selv artikler hos netop Jem & fix! Tjek derfor straks den seneste Jem og Fix tilbudsavis ud nu. Det er den helt nye vi her refererer til, og den er gældende for uge 32. Hvis du er heldig indeholder den skarpe tilbud på alle de varer du står og mangler.

Sådan startede det hele for Jem & fix

Jem & fix er en ærkedansk, familieejet virksomhed, med hovedsæde i Vejle. Historien om lavprisbyggemarkedet startede i 1988, hvor konceptet med høflig selvbetjening af gør-det-selv kunderne var revolutionerende. I starten kaldte kæden sig selv hjem og fiks, men for at understrege kædens besparelsespointe, så valgte man med tiden simpelthen at spare flere af bogstaverne væk, så de i dag hedder Jem & fix! Ganske finurligt, må man sige. Det skulle ikke tage mange år før konceptet gik rent ind hos danskerne - og endda også i udlandet, for med årene har kæden spredt sig til Sverige, hvor der i dag er 49 butikker, samt Norge, som nu har 5 butikker. I Danmark beskæftiger kæden nu langt over 1700 medarbejdere, og der er 121 butikker at vælge imellem, spredt over hele landet. Er du klar til at besøge en af de 121 butikker for at gøre brug af de gode tilbud, så tjek den seneste Tilbudsavis.

Find vej til din nærmeste Jem & fix

Med 121 butikker fordelt over hele landet, så er der næppe særligt langt til din nærmeste Jem & fix. Vi anbefaler dig at se den komplette liste over samtlige butikker på Jem & fix egen hjemmeside, som findes her. Her kan du også se alle butikkernes adresser og åbningstider.

Husk at du hver uge kan se den seneste Jem & Fix tilbudsavis her på siden. Den seneste er netop lagt op på siden, og den er gyldig i perioden 02/08/2020 - 08/08/2020.

ANNONCER


ANNONCER