LIDL tilbudsavis uge 39

Aktuelle Lidl-kampagne-tilbudsaviser for denne uge. Gå ikke glip af nogen specialtilbud.

Aktuelle tilbudsaviser Lidl

Eksempel på tilbudsavis Tilbudsavis fra butik Lidl gyldig fra 20/09/2020

Tilbudsavis

20/09 - 26/09/2020

Eksempel på tilbudsavis Plus fra butik Lidl gyldig fra 20/09/2020

Plus

20/09 - 26/09/2020

ANNONCER
Eksempel på tilbudsavis Bampfield - Master of Wine fra butik Lidl gyldig fra 01/07/2020

Bampfield - Master of Wine

01/07 - 30/09/2020

Eksempel på tilbudsavis Glæden Ved Ost fra butik Lidl gyldig fra 01/09/2020

Glæden Ved Ost

01/09 - 31/10/2020

Eksempel på tilbudsavis Bæredygtigheds Rapport fra butik Lidl gyldig fra 01/04/2020

Bæredygtigheds Rapport

01/04 - 31/12/2020

Eksempel på tilbudsavis Plus fra butik Lidl gyldig fra 13/09/2020

Plus

13/09 - 19/09/2020

ANNONCER
Eksempel på tilbudsavis Tilbudsavis fra butik Lidl gyldig fra 13/09/2020

Tilbudsavis

13/09 - 19/09/2020

Eksempel på tilbudsavis Plus fra butik Lidl gyldig fra 06/09/2020

Plus

06/09 - 12/09/2020

Eksempel på tilbudsavis Tilbudsavis fra butik Lidl gyldig fra 06/09/2020

Tilbudsavis

06/09 - 12/09/2020

Eksempel på tilbudsavis Plus fra butik Lidl gyldig fra 30/08/2020

Plus

30/08 - 05/09/2020

ANNONCER

Lidl tilbudsavis

Alle de bedste Lidl tilbud samlet ét sted

Lidl er blandt danskernes absolutte favoritbutikker, og lige nu kan du finde alle deres bedste tilbud i denne uge, lige her!

Lidl har længe været flot placeret i den absolutte top blandt de største danske discountsupermarkeder. Årsagen til dette skal findes i butikkens kæmpe udvalg af friske og sunde fødevarer, samt i butikkernes flotte og velholdte stand. Som kunde er det let at navigere rundt i det store fødevaresortiment, og du kan finde varer inden for alle de store kategorier.

Lidl har også fokus på at sænke madspildet, samt på at styrke deres miljøaftryk. Ofte ser du derfor kampagner for bæredygtige produkter, samt kampagner på fødevarer til super priser, som har kort holdbarhedsdato, og derfor skal benyttes snarest muligt. Lidl er derfor den oplagte discountbutik for den bevidste forbruger.

Skal du snart ud at handle, og overvejer du at gøre det hos Lidl? Så tjek altid forbi vores side. Her finder du nemlig altid den seneste Lidl avis. Den nyeste er netop kommet på gaden, og den er gyldig fra 20/09/2020. I denne uges avis finder du masser af tilbud på friske fødevarer, både inden for kolonial og bagværk, såvel som inden for frugt og grønt.

Lidl er som butik at finde under kategorien Supermarked, og søger du efter de bedste tilbud i netop denne kategori, så er det Tilbudmaskine.dk du skal besøge. Her finder du altid de bedste tilbud, og du kan sammenligne ugens gode tilbud, aviserne imellem, og dermed finde ud af hvor du skal handle i denne uge. Det er naturligvis også her på Tilbudmaskine.dk, at du finder den seneste Lidl tilbudsavis. Hvad venter du på? Tjek den straks ud og se om du kan spare penge på lige netop de varer du planlægger at købe i denne uge!

Få let adgang til den seneste Lidl tilbudsavis her

I vanlig tysk stil, er intet overladt til tilfældighederne hos Lidl. Her er der i sandhed orden over tingene. Ud over den tyske ordentlighed, er Lidl også kendt for deres brede udvalg af fødevarer. I Lidl kan du blandt andet købe:

  • Et stort marked for kolonial
  • Frisk frugt og grønt, og meget af det fra danske producenter som leverer årstidens råvarer
  • Kød og mejerivarer
  • Slik, chokolade, chips og snacks
  • Egen bagerafdeling som ofte har vundet priser i bedst i test
  • Stor nødde- og snackafdeling hvor du kan veje selv og købe til kilopris

Lidl tilbyder mere end blot discount

En rigtig fin detalje ved Lidls store fødevareudvalg er, at de ofte tager luksusprodukter ind i sortimentet. Fra uge til uge kan du derfor købe delikate fødevarer, inden for et væld af kategorier, og så endda til skarpe priser, på trods af, at der er tale om decideret luksus. Vil du vide hvilke luksusvarer der er på tilbud i denne uge, så henviser vi dig straks til at tjekke denne uges Lidl tilbudsavis ud, som du kan se her på siden!

I de fleste Lidl butikker finder du en række spotvarehylder, oftest placeret i midten af butikken. Her finder du fra uge til uge en masse interessante non-food varer. Der kan være tale om elektronikprodukter, såsom barbermaskiner eller hårtrimmere, boliginteriør og endda også tøj og sko. Det er vigtigt du tjekker ugens Lidl avis for at holde dig opdateret på hvad lige netop din lokale Lidl fører af non-food tilbud fra uge til uge. Du kan med fordel tjekke tilbudsavisen for uge 39 ud her. Hvem ved, måske gemmer den på et godt tilbud der passer til lige netop dit behov.

Historien bag Lidl

Alle kender formentlig til Lidl. Butikken er én af de absolutte sværvægtere på den danske discountscene. Men hvad er egentlig historien bag kæden? Jo se, det hele startede helt tilbage i 1973 i den lille tyske by, Ludwigshafen. Her åbnedes den første Lidl butik, og selv om butikken var lille, så var ambitionerne store. Som årene gik, kom der da også godt gang i forretningen, og i løbet af 1990’erne begyndte der at komme Lidl butikker rundt omkring i verden, uden for hjemlandet Tysklands grænser. Vi skulle dog helt frem til 2005 før den første Lidl butik åbnede i Danmark, og siden dengang er det kun gået frem for kæden i Danmark, som nu tæller over 100 butikker.

Få et overblik over dine nærmeste Lidl butikker her

Med over 100 butikker landet over, er der sjældent rent langt til den nærmeste Lidl butik. Så står du og vil ud at handle i den nærmeste Lidl butik, så start med at finde de bedste Lidl tilbud her på siden. Vi har gjort det let for dig, og samlet alle de seneste tilbudsaviser her. Vil du vide hvor den nærmeste Lidl ligger? Så find en liste over samtlige butikker, samt deres adresser og åbningstider, på Lidls egen hjemmeside, som du kan se her.

Husk også, at vi hos Tilbudmaskine.dk har masser af andre gode tilbud klar. Se f.eks. en række tilbud fra en lignende butik såsom Abc Lavpris, Aldi, Bilka, Calle, Dagli'Brugsen, Fakta, Fleggaard, Føtex, Irma, Kvickly. Og husk så at tjekke den seneste Lidl tilbudsavis ud nu. Avisen er gyldig i perioden 20/09/2020 - 26/09/2020.

ANNONCER


ANNONCER