Elsker du elektronik og gadgets, så har du traditionen tro masser at se frem til ved årets Black Friday. Også i år er der nemlig lagt op til kæmpe besparelser.

Planlægger du at købe nye gadgets, samt nyt elektronik, indenfor den kommende tid? Så lad os ganske beskedent hermed opfordre dig til, at slå håndbremsen i. Bare for en kort bemærkning da! For med Black Friday 2019 lige for døren, så kan du godt regne med, at meget af det elektronik du går og planlægger at købe, formentlig vil ryge på tilbud i ugen omkring fredag d. 29. november. Det er nemlig dagen for årets Black Friday. Og netop elektronik, er en varekategori der traditionelt har været super tilbud på til Black Friday.

1. Danskerne køber elektronik til Black Friday for enorme summer
2. Hvilke elektroniktilbud kan du forvente til Black Friday 2019?
3. Husk at elektroniktilbuddene fortsætter til Cyber Monday
4. Disse butikker holder vi øje med, i kategorien elektronik

Danskerne køber elektronik til Black Friday for enorme summer

Lige siden Black Friday slog igennem i Danmark i 2013, har kategorien “elektronik” været en af de hotteste blandt de danske forbrugere på denne mærkedag. Det står soleklart, i særdeleshed hvis man tjekker tallene ud fra en YouGov-undersøgelse, foretaget i perioden op til Black Friday 2018. Her svarede hele 52% af de adspurgte, at de helt bevidst har udskudt et køb, for i stedet at afvente de forhåbentlig rigtig stærke tilbud til Black Friday. Endvidere svarede hele 59% af de adspurgte mænd, at det er elektronik de går og ser frem til, op til mærkedagen.

Sidste års Black Friday endte ifølge Dansk Erhverv med en dankortomsætning på 1,94 milliarder kroner, og rigtig mange af de penge blev spenderet på spritny elektronik. Er du også klar på stærke tilbud i elektronik-kategorien, her til Black Friday 2019?

Hvilke elektroniktilbud kan du forvente til Black Friday 2019?

Men hvilke gode tilbud kan du så forvente i kategorien “elektronik”, ved årets Black Friday? Tja, det er faktisk ikke noget vi kan sige noget om endegyldigt endnu. For butikkerne i kategorien, såsom Elgiganten, Power, Humac og Wupti, er naturligvis yderst hemmelighedsfulde. Når det så er sagt, så kan vi nu godt komme med en række kvalificerede bud på, hvad du kan forvente at finde af slagtilbud:

  • Tilbud på PC-hardware: Traditionen tro kan vi med rette forvente, at der også i år vil være masser af gode tilbud på PC-hardware. I tidligere år har du således kunnet købe grafikkort, skærme og keyboards, for blot at nævne nogle få produkter i kategorien, til ekstra lave priser. Så hvis du er på udkig efter den slags varer, så gør du fornuftigt i, at vente til fredag d. 29. november 
  • Rabatter på telefoner: Skal du have en ny smartphone, så plejer Black Friday også at være en rigtig god anledning til at finde tegnedrengen frem. For også i denne kategori plejer butikkerne at sænke priserne. Vi bliver overraskede, hvis ikke Elgiganten har et slagtilbud eller to på dagen 
  • Black Friday tilbud på computere og tablets: I kategorien computere og tablets, skal du også regne med at kunne finde gode Black Friday tilbud. 2-i-1 computere, såsom Surface, sælger i øjeblikket som varmt brød, og mon ikke der dumper et par gode tilbud ind på dem? Er det en ny gamer PC du vil have, så plejer der også at være gode Black Friday rabatter. Og hvad med en ny Samsung tablet eller iPad? Det er bare med at holde øje her på tilbudmaskine.dk, for vi melder alle de gode tilbud ud, så snart de annonceres

Husk at elektroniktilbuddene fortsætter til Cyber Monday

Som noget relativt nyt er Black Friday blevet udvidet hos mange af butikkerne. Her kan du således finde gode tilbud i hele ugen op til selve Black Friday. Og hos mange af elektronikbutikkerne afholder man også den såkaldte Cyber Monday. I år finder denne sted mandag d. 2. december, og det er noget vi også vil have fokus på, her hos tilbudmaskine.dk.

Disse butikker holder vi øje med, i kategorien elektronik

Hos tilbudmaskine.dk er vi erfarne indenfor Black Friday, og vi har derfor udset følgende butikker som dem du højst sandsynligt finder de bedste tilbud hos i kategorien “elektronik”:

  • Elgiganten, Power, Humac, Wupti, Skousen, Bilka og Føtex

Flere af butikkerne er rene elektronikbutikker, mens andre er supermarkeder, hvor du udover de forventede gode tilbud på elektronik, også kan forvente Black Friday rabatter på et væld af andre varer.

Vi anbefaler dig derfor at holde et skarpt øje med vores Black Friday side, her på tilbudmaskine.dk. Vi ses til en fremragende Black Friday 2019 i kategorien “elektronik”!

Forvent masser af stærke tilbud på elektronik til Black Friday 2019

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Post navigation