Elsker du computere, tablets og andet elektronik, og går du og ser spændt frem til hvad Elgiganten tilbyder ved årets Black Friday? Så læs her hvad du kan forvente i år!

Nu nærmer vi os for alvor. Årets Black Friday. Det er fredag d. 29. november det går løs, og en af de butikker der i øjeblikket gør sig klar til en hektisk uge er Elgiganten. Traditionelt har denne butik nemlig satset hårdt på at tilbyde gode tilbud på Black Friday, lige siden shoppingdagen for alvor slog igennem i Danmark i 2013.

1. Elgiganten udvider igen i år – Cyber Monday vender tilbage
2. Disse varer regner vi med kommer på tilbud hos Elgiganten
3. Hold dig opdateret her på tilbudmaskine.dk

Elgiganten udvider igen i år – Cyber Monday vender tilbage

Har du hørt om Cyber Monday? Hvis ikke, så spids ører her. Basalt set er Cyber Monday en ekstra udsalgsdag, som falder på mandagen efter Black Friday. Som navnet antyder, er det elektronik og gadgets der er fokus på, netop på denne dag. Så hvis du er vild med elektronik og gadgets, så er det virkelig en dag du skal sætte kryds i kalenderen ud for. Traditionelt har der de forrige år været nogle rigtig fine Black Friday tilbud på denne dag.

Sidste år rapporterede Finans, at det kun var 19% af netbutikkerne der forlængede tilbuddene til Cyber Monday. De noterede dog samtidig, at tallet forventedes at stige markant i 2018, hvor hele 38% af butikkerne bekræftede, at de planlagde at udvide med Cyber Monday. Elgiganten er en af de butikker som har taget mandagsudsalget til sig. “Vi har jo masser af tilbud, der ikke bliver udsolgt med det samme, og derfor forlænger vi black friday hen over weekenden for at give endnu flere kunder mulighed for at få fingre i nogle af de gode tilbud,” kommenterede Elgigantens kommunikationschef, Frederik Danvig, til Finans sidste år.

Bemærk dog venligst, at du skal forvente at der bliver pres på de forskellige butikkers hjemmesider. Sidste år havde Elgiganten således over 1 million besøgende på hjemmesiden i perioden fra fredag til mandag. Der kan derfor periodevist blive travlt, og er du rigtig uheldig, kan siderne i perioder måske komme til at køre langsomt.

Disse varer regner vi med kommer på tilbud hos Elgiganten

Vi kan i sagens natur endnu ikke røbe hvilke varer du kan finde på tilbud til Black Friday hos Elgiganten. Det hele afsløres nemlig først på selve dagen. Det skal dog ikke afholde os fra, at komme med vores bud på, hvad du kan forvente at se med Black Friday rabat hos Elgiganten i år.

Vi regner med at der kommer stærke tilbud på PC og PC hardware. Det er nemlig en af de kategorier, som traditionelt sælger rigtig godt til Black Friday, og hvor der er stor rift om tilbuddene. Rigtig mange gamere venter ofte til Black Friday med at købe nyt gaming keyboard, mus eller skærm. Og hvad med et nyt grafikkort? Er det noget du går og planlægger at købe snart? Hvis det er, så hold lige øje her på siden, for vi afslører Elgigantens Black Friday rabatter så snart de annonceres.

Er du på udkig efter et nyt 4K TV? Det er helt sikkert også en af de kategorier af elektronik, som du skal forvente at se på tilbud til Black Friday hos Elgiganten. Hvor disse TV for få år siden ikke kunne opstøves for mindre end 10.000 kroner, så er udviklingen nu gået så hurtigt, at du sagtens kan finde rigtig gode udgaver til priser der starter ved 5000 kroner. Måske du endda kan finde et endnu billigere til Black Friday 2019? Og så er der naturligvis også de gamle travere, computerspil, tablets og telefoner. Alt sammen noget du nok skal kunne finde gode tilbud på.

Hold dig opdateret her på tilbudmaskine.dk

Og husk så her til sidst, at det er hos os her på tilbudmaskine.dk at du finder det største overblik over alle butikkernes Black Friday tilbud. I kategorien elektronik kan du med fordel også tjekke disse lignende butikker ud: Power, Humac og Wupti.

Vi ønsker dig en fremragende Black Friday 2019!

Hvad kan du forvente fra Elgiganten på Black Friday 2019?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Post navigation