Så er den store shoppingdag, Black Friday, snart over os igen. Er du klar til en spændende shoppingdag? Så læs vores tre gode råd til at få en god Black Friday shoppingoplevelse her!

Fredag d. 29. november går det løs. Det er nemlig datoen for Black Friday 2019. Og med shoppingdagen lige om hjørnet, er masser af danske butikker i øjeblikket i fuld gang med deres sidste forberedelser til dagen. Alle tilbudsaviserne skal sættes sammen, butikkernes onlineshops stadses op, og de sidste artikler skal skrives. Der er ingen tvivl om, at de danske butikker, både de fysiske, såvel som de rene onlinebaserede, prioriterer Black Friday meget højt. For siden Black Friday for alvor slog igennem i Danmark for første gang i 2013, har dagen udviklet sig til et af årets absolutte højdepunkter for de danske butikker. Tallene taler deres eget tydelige sprog – se blot på sidste år, på Black Friday 2018, hvor der ifølge Nets blev handlet ind for hele 1,94 milliarder kroner i løbet af det sorte døgn.

Men kan man overhovedet spare penge på dagen? Er tilbuddene i butikkerne noget værd, og kan man regne med, at besparelserne rent faktisk er reelle? Det er alt sammen glimrende spørgsmål som vi besvarer i denne artikel. Vi tilbyder dig samtidig tre gode råd som sikrer dig den ultimative Black Friday shoppingoplevelse, med de størst mulige besparelser.

1. Råd nummer 1: Benyt prisportale
2. Råd nummer 2: Find ud af om du reelt ønsker varen, samt om du har returret
3. Råd nummer 3: Tjek tilbudsaviserne ud inden du handler

Råd nummer 1: Benyt prisportaler

Er udsalgsprisen på din vare til Black Friday 2019 reel? Det er noget du skal spørge dig selv om, hvis du vil undgå at falde for dårlige tilbud. Der har nemlig i de forgangne år været sager fremme i medierne, hvor visse butikker har hævet priserne på en række varer i perioden op til Black Friday, for så at sænke priserne igen på selve dagen. Bagtanken var, at forbrugerne skulle præsenteres for kreative besparelser, med overgearede procentsatser på tilbudsskiltet. Via markedsføringsloven er du dog som dansk forbruger langt hen ad vejen sikret mod sådanne former for snyd og fiktive besparelser. Men helt at undgå det kan man ikke, for hvis blot butikken hæver prisen i lang tid forud for Black Friday, så er det i udgangspunktet lovligt. Vi anbefaler derfor du benytter prisportaler såsom Pricerunner. Her kan du følge din foretrukne vares prisudvikling over tid.

Råd nummer 2: Find ud af om du reelt ønsker varen, samt om du har returret

Bevares, vi kan da alle sammen blive grebet af den hektiske Black Friday stemning. Dagen er jo fuld af tilbud, som ved første øjekast virker meget attraktive. Helt generelt anbefaler vi dig dog på forhånd, at du overvejer nøje hvilke varer du reelt har brug for, samt hvilke du i stedet springer over. På den måde sparer du potentielt masser af penge. Læs gerne anmeldelser af dine foretrukne produkter inden du køber dem. Internettet er fuld af gode sider til dette, særligt for elektronikprodukter, som er en af de produktkategorier der hitter mest til Black Friday. Og undersøg så også reglerne for returret i de butikker du handler i til Black Friday. Det kan jo ske, at du ønsker at returnere varen, og i så fald er det bedst at kende reglerne på forhånd.

Råd nummer 3: Tjek tilbudsaviserne ud inden du handler

Endelig anbefaler vi, at du tjekker alle tilbudsaviserne grundigt igennem, inden du slår dig løs på selve dagen. Vi har samlet alle tilbudsaviserne for butikker såsom Bilka, Power, Elgiganten, Magasin og Skousen, samt mange flere, her på tilbudmaskine.dk. Tilbudsaviserne er din direkte adgang til hurtigt at danne dig overblikket over dine favoritbutikkers Black Friday tilbud

Med disse tre praktiske råd i baghånden, er du sikret den ultimative Black Friday 2019, med de absolut største besparelser. Husk at holde dig opdateret på alle de gode Black Friday rabatter her på tilbudmaskine.dk. I perioden op til dagen lancerer vi masser af spændende Black Friday artikler. Det er også her på siden, at du kan finde butikkernes tilbudsaviser, i takt med at de løber ind.

Tre gode råd til at sikre dig de bedste tilbud til Black Friday 2019

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Post navigation