ANNONCER

Illums Bolighus tilbudsavis uge 43

Eksempel på tilbudsavis Tilbudsavis fra butik Illums Bolighus gyldig fra 01/03/2020

Tilbudsavis

01/03 - 31/12/2020

Eksempel på tilbudsavis Tilbudsavis fra butik Illums Bolighus gyldig fra 01/01/2020

Tilbudsavis

01/01 - 31/03/2020

Eksempel på tilbudsavis Katalog fra butik Illums Bolighus gyldig fra 11/11/2018

Katalog

11/11 - 31/12/2019

Eksempel på tilbudsavis Katalog fra butik Illums Bolighus gyldig fra 04/04/2018

Katalog

04/04 - 31/12/2018

ANNONCER

Illums Bolighus tilbudsavis

Få inspiration til billige møbler i den nyeste Illums Bolighus tilbudsavis

Er du vild med tidløst skandinavisk design? Og elsker du at indrette dig eksklusivt med flotte møbler? Så kender du helt sikkert allerede til Illums Bolighus. Denne butik har nemlig alt til boligen. Fra flotte møbler, til eksklusive lamper og meget mere. Det kan dog hurtigt blive dyrt at shoppe løs hos butikken, men det behøver det faktisk slet ikke. Du kan nemlig med fordel nærstudere de nyeste Illums Bolighus tilbud på forhånd, inden du tager ud at se på møbler. Ved kun at gå efter tilbudsvarer, er du godt på vej mod at cutte en stor del af prisen. 

Det nuværende Illum udsalg byder på et væld af spændende rabatter. Hvad siger du f.eks. til rabatter på nyheder fra Louis Poulsen? Og hvad med flotte og eksklusive kontorstole? Du finder det alt sammen i Illums Bolighus udsalg. Samtlige rabatter og tilbud er gældende fra 01/03/2020, så det er bare med at komme i gang med at nærstudere tilbudsavisen her.

Om Illums Bolighus - eksklusivt skandinavisk design

Illums Bolighus er en stolt dansk virksomhed, hvis historie går helt tilbage til 1925. Her blev virksomheden etableret under navnet BO. Det nuværende navn kom først til i 1941, og i dag kan du handle møbler og ting til boligen i en af kædens 6 danske butikker, såvel som i en række butikker i Sverige, Norge, Tyskland og på webshoppen.

Hos Illums Bolighus finder du et kæmpe udvalg af eksklusive møbler, samt brugsgenstande til boligen. Fælles for alle produkterne er deres tidløse og skandinaviske design. Ja, produkterne er faktisk så eksklusive, at virksomheden er Kongelig Hofleverandør.

Står du og har behov for nye møbler, eller andre flotte brugsgenstande til boligen? Så overvej at tage et smut forbi din lokale Illums Bolighus. Du kan finde en liste over samtlige 6 danske butikkers adresser, samt åbningstider, på www.illumsbolighus.dk.

Køb eksklusive møbler hos Illums Bolighus til rabatpris

Der er ingen tvivl om at møbler, og i særdeleshed eksklusive møbler som dem du finder hos Illums Bolighus, kan være dyre. Men der er faktisk en måde hvorpå du kan spare penge når du handler eksklusivt skandinavisk design. Du skal blot danne dig et overblik over de gældende rabatter i ugens Illums Bolighus tilbudsavis. Heldigvis finder du altid den nyeste udgave her hos tilbudmaskine.dk. Gør det derfor til en vane altid at besøge vores side inden du handler hos butikken. På den måde sparer du penge.

Lad os slutte af med en sidste reminder til dig! Og det er, at de nuværende tilbud kun gælder i perioden 01/03/2020 - 31/12/2020. Så skynd dig at tjekke dem ud her. Skulle det vise sig, at du ikke fandt de varer på tilbud du ledte efter, så giv ikke op. Tjek i stedet tilbudsaviserne ud, fra disse lignende butikker: Møblér, My Home, JYSK, Imerco, Ilva, IKEA, Daells Bolighus.

ANNONCER


ANNONCER